28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Parterapi

Som par kan I både komme til sexolog på grund af udfordringer i hverdagen eller med ønsket om at få ny viden, der kan løfte jeres samliv yderligere. Det er en sikker base for læring og hvor I kan tale om udfordringer på en konstruktiv måde, fordi jeg vil skabe en tryg atmosfære og hjælpe med at øge forståelse og respekt for hinanden.

Det der adskiller parterapi fra individuelle samtaler, er at terapeuten skal sørge for lige meget taletid til hver, at den ene part ikke bliver bebrejdet. Begge parter skal føle sig 100 % velkomne, lyttet til og hørt. Der arbejdes derfor meget med at forstå, validere og normalisere det, der bliver sagt – hos begge parter.

Parterapi kræver mere arbejde og energi for terapeuten end individuel terapi, men ikke desto mindre er det ekstremt givende at se parret gå derfra med smil på læberne, flettede fingre og en helt anden og løftet stemning!

Parterapi kan give

  • Øget forståelse af hinandens lyster og interesser
  • Bedre kommunikation og indlevelse
  • Mere kærlig berøring i dagligdagen, flirt og ros
  • Nye værktøjer til gamle udfordringer

Hvad vil der ske, når vi træder ind os dig?

I vil blive mødt med åbenhed, varme og uden fordomme. Jeg vil tage venligt imod jer og vise jer rundt. Byde jer indenfor i terapilokalet, der er indrettet som en rar og behagelig lille stue med en afslappet atmosfære. Her kan I sætte jer sammen i den bløde sofa hvis I ønsker det. Efter I har fået sat jer til rette med en lækker kop latte eller the, vil jeg fortælle om, hvad jeg ved om, hvad jeg ved fra mail eller telefonsamtale, og kort om tavshedspligt. Nogle gange sender jeg et kort spørgeskema til hver individuelt inden vi mødes. Der tages altså rigtig godt hånd om jer.

Her er der sikkert og trygt.

Hvor mange sessioner?

Hvis et par har et kritisk relationsproblem tager det gennemsnitligt 5-6 sessioner at arbejde det igennem, hvor “målet” med terapien er mere lykke, bedre kommunikation og generelt mere tilfredshed med parforholdet. Altså at de har genopdaget hinanden, hvis de var gledet fra hinanden.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt og gør en dyd ud af at holde den, ellers kan terapi ikke lade sig gøre, idet man ikke vil kunne åbne sig helt op for terapeuten.

12 + 15 =