28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Om Cleoh Dharma Søndergaard

God psykolog i København 

Her kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder og hvem jeg er som menneske.

Mit ønske er at kunne give dig en tryg atmosfære, inspiration og viden.

“Mit mål er, at man efter hver session skal kunne tage noget med hjem. Om det så er enorm inspirerende øjenåbner eller et lille værktøj.”

  Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus universitet. Mit uddannelsesforløb og særlige interesser kan du læse meget mere om i fanen “CV”. Men især har jeg beskæftiget mig med personlighedspsykologi, familiestrukturer, traumer, angst, depression og stress.

  Jeg har desuden en uddannelse fra Sexologiskolen også. Krop og psyke hænger uløseligt sammen og det er efterhånden blevet en mærkesag at bygge bro. Mere psykologisk viden til sexologien – og mere krop og følelse til psykologien. Jeg har stor respekt for det intime og endnu større, for den enorme styrke der ligger i, at turde henvende sig og åbne op. 

  Du kan læse meget mere om mine metoder under “CV” og “Udtalelser” oppe i toppen. Mine klinikker ligger i Helsingør og København S – se adresser under ‘Book’.

  I hverdagen med terapi, parterapi og foredrag er det vigtigt at gøre sig bevidst om, hvad der giver en energi og beriger en. Hvad der fylder en op og hvad der dræner en. For mit vedkommende er det min familie der fylder mig mest op. Selv har jeg en søn på fire år, som beriger størstedelen af min fritid og giver mig masser af inspiration og udfordringer – og dyb forståelse for familier og børneopdragelse.

  Derudover prioriterer jeg at meditere og hele tiden blive klogere på mit eget sind. Jeg praktiserer buddhistisk meditation privat og guider mindfullness-meditationer til kolleger og klienter. Det er med til at stabilisere mine tanker, det giver ro og samtidig frygtløshed og fornyet energi.

  Derudover udvikler jeg løbende nye blogs og bliver betegnet som en “netværker” fordi jeg sætter ting igang og forbinder mennesker. Lange gåture lyder måske som et kliché, men det er her jeg nulstiller mig selv og bliver mest inspireret til nye artikler. Det kan anbefales, især hvis det med meditation er lidt langt væk.

  Jeg har en særlig interesse for og terapeutisk erfaring med relationer:

  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Lavt selvværd/angst – til bedre livskvalitet og blomstring
  • Livskriser, skilsmisse og depression – til mere glæde og overskud
  • Traumer og overgreb – til heling, grænsesætning og selvtillid
  • Seksuelle dysfunktioner og psykosomatiske tilstande – til et langt bedre samliv
  • Psykoseterapi og krimonologi