28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Priser

Priser hos psykolog Cleoh Søndergaard

28 68 00 44

kontakt@cleoh.dk

 

Du er velkommen til at skrive til mig, inden du beslutter dig for at booke en session. På den måde får du et indtryk af, hvordan jeg lyder, om kontakten er god og eventuel nervøsitet før første session mindskes. Jeg skal dog gøre opmærksom på, at jeg til dagligt sidder i samtaler det meste af tiden, så svartiden kan være lang. 

Derfor kan du også planlægge en telefonisk forsamtale: Du kan booke en i min kalender under ‘Book Samtale’ i menuen og ‘Telefonisk forsamtale 10 min’ som ydelse. 

 

– Lukket for tilgang af nye klienter frem til september 2022 – 

 

OBS: Der varsles prisstigning pr. 1/8 2022 :     1350,- ved individuel session

 

Priser pr. 1. januar 2021:

Husk at du kan få tilskud gennem din private sundhedsforsikring eller ‘danmark’, da jeg er autoriseret psykolog. Du kan bede om selvvalgt psykolog, når du benytter din sundhedsforsikring.

Jeg har ikke ydernummer og kan ikke tage imod henvisninger fra egen læge.

Cleoh Dharma Søndergaard

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus universitet. Mit uddannelsesforløb og særlige interesser kan du læse meget mere om i fanen “CV”. Men især har jeg beskæftiget mig med personlighedspsykologi, familiestrukturer, traumer, angst, depression og stress.

 

Psykoterapi (50 min.)

1.200 kr.

Erhvervscoaching (50 min.) 1.200 kr. 
Supervision (50 min.) 1.300 kr.
Pårørendesamtale (50 min.) 1.300 kr.

Fokuserede forløb med rabat:

 

Individuel psykoterapi, klippekort af 5 sessioner 5.500 kr.
Individuel psykoterapi, klippekort af 10 sessioner 10.000 kr.
Gruppesupervision, 40 timer samlet (2 pers) 1.125 kr. pr time
Gruppesupervision, 60 timer samlet (3-4 pers) 1.000 kr pr. time

 

Udviklingsforløb – Skræddersyet til dig der vil nå konkrete mål mod højere livskvalitet!

For at skabe motivation og commitment til forandring tilbyder jeg også en pakke, hvor du får et samlet forløb og samtidig sparer penge. På den måde kan vi sammen sætte mål, danne overblik og nå målene.

Med pakken får du også en fast tid hver eller hver anden uge, afhængigt af hvad der passer dig bedst. Du vil løbende evaluere forløbet og jeg vil give dig en oversigt over udviklingen.

Du vil komme i dybden, være mere motiveret og rykke længere, når du har sat dig for et helt forløb. Hvis dette lyder spændende er du velkommen til at ringe og høre mere. Du er også velkommen til at begynde med én session og derefter ændre det til en pakke:

*Intensivt VIP forløb á 5 sessioner: Kom højere, videre, længere og opnå nye mål! Inkl. faste tider til ugentlige samtaler, hjemmeopgaver, telefonkontakt ved behov: 5200 kr.

*VIP PARFORLØB + PARTJEK: Skab mere intimitet og lær at beherske værktøjer mod en kærligere kommunikation. Til jer der er i tvivl, vil forelskes igen eller frygter skilsmisse. Parterapi-forløb á 5 sessioner: 8000 kr. 

Betaling: 

Mobile pay nr. 230 666 (Psykologhuset Søndergaard)

Elektronisk faktura med bankoverførsel eller Mobile Pay Invoice

Kontant, med efterfølgende elektronisk faktura.

CVR: 34952272

 

Afbud eller ændring af aftale

Du er velkommen til at sende en sms til 28 68 00 44, hvis du har brug for at ændre tidspunktet for din session.

Afbud skal senest ske kl. 9 dagen før den aftalte tid. Derved kan jeg nå at tilbyde tiden til en anden klient. 

Udeblivelse eller for sent afbud afregnes til fuldt honorar.

Husk derfor at melde afbud eller ændringer i god tid. Afbud og ændringer før kl. 9 dagen før er uden beregning. 

Supervision: Du kan bruge supervision hos mig, hvis du er præautoriseret psykolog og i gang med dit autorisationsforløb. Er du interesseret i at høre mere om undervisning, temadage eller foredrag er du også velkommen til at kontakte mig.

Til psykologer på vej mod autorisation: 40 timers forløb i gruppe

Jeg tager normalt 1300 kr. i timen for supervision, men hvis du køber de 40 timer på én gang, så yder jeg 175 kr. rabat i timen, og du sparer altså 7.000 kr.

Gruppesupervision med 2 personer gælder 1:1 jf. Psykolognævnet. Hvis du ønsker at tage en kollega med, kan vi lave en individuel løsning, der passer til jeres behov.

Ved 3-4 personer: Jf. Psykolognævnet kan supervisionen regnes for 2/3 ved 3-4 personer. Du får derfor et forløb med 60 timer i alt, fordelt på 20 sessioner á 3 timer. Her giver jeg 300,- i rabat pr. time pr. person, hvis du køber 60 timer på én gang, og sparer derved 18.000,- kr. i rabat.