28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Book tid

Det første skridt mod forandring

April 2023: Lukket for tilgang af nye forløb  –   Mulighed for praktikant-forløb til nedsat pris!

Her kan du booke din session, hvis du er nuværende klient hos mig og er i et aktivt forløb. 

 

Åben eller lukket for tilgang

April 2023:  Lukket for tilgang af nye klienter. Jeg regner med at åbne op for nye klienter igen til januar 2024, idet de nuværende forløb først skal afsluttes, før nye kan starte. 

Du er i stedet meget velkommen til at kontakte en af mine dygtige kolleger ved www.innervention.dk eller ved min psykologpraktikant Anne-Mette Karstad. Hun er i lære og modtager ugentlig supervision af mig. Du kan læse mere om hende her

 

Til nuværende klienter: 

Du er velkommen til at booke en session direkte nedenfor. Efter bookingen vil du modtage en automatisk bekræftelse med nærmere info. Husk at angive din mail og telefonnummer.

 

Klinikadresse: Innervention, Vodroffsvej 7, stuen, 1900 Frederiksberg C

Klinikkens hjemmeside: www.innervention.dk 

 

Da jeg er typisk er i samtaler mellem 9-16, er det ikke altid muligt at kunne vende hurtigt tilbage.

Derfor vil jeg i stedet opfordre dig til at booke en ‘Telefonisk forsamtale’ i ovenstående bookingsystem i stedet. Så ringer jeg dig op på dit valgte tidspunkt.

Her kan du få svar på praktiske spørgsmål, få et indtryk af, om jeg kender til din problematik eller jeg kan hjælpe dig videre til en kompetent kollega. 

 

 

Tlf: 28 68 00 44
E-mail: kontakt@cleoh.dk

 

Vær opmærksom på, at aflysninger skal ske senest kl 9 dagen før. Ved for sent afbud betales det fulde honorar, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden. Du kan selv aflyse tider i bookingsystemet når du er logget ind: Tryk på menuen i højre side, for at se dine bookede tider og her kan du aflyse. 

 

 

Er du medlem af ‘danmark’, prescriba, psycare eller anden sundhedsforsikring, kan du få dækket dele af eller hele honoraret. Kontakt din sundhedsforsikring og hør mere.

Følg mig på Facebook her: Psykolog Cleoh D. Søndergaard