28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Sexpositiv psykologi

Åbenhed, fortrolighed og empati.

Normkritisk og åben tilgang til kærlighed og sex

Menneskets seksualitet og kønsidentitet kan være kompleks og har mange nuancer. Jeg hører for ofte fra klienter, der har en seksualitet eller kønsidentitet der ligger uden for majoriteten, at de hyppigt oplever fordomme og stigmatisering – også i mødet med en sundhedsperson.

Jeg byder LGBTQ+ personer, tantrikere, kinksters, polyamorøse, polyseksuelle og alle derimellem velkommen.

Jeg bestræber mig på en åben og fordomsfri dialog og taler gerne med dig om din seksualitet, din livsstil og din identitet, uden at det problematiseres – med mindre du selv oplever elementer af det som problematiske.

Jeg forholder mig åbent overfor alt, som kan forekomme hos og mellem samtykkende voksne mennesker.

Som sexolog og generelt et åbent menneske, har jeg viden og forståelse for en lang række seksuelle minoriteter og parforholdskonstellationer. I psykoterapien er det vigtigt, at man føler sig tryg nok til at kunne dele og fortælle om sig selv. Det er netop en træning i autencitet og selvomsorg. Men ofte hører jeg fra egne venner og klienter, der har gået hos psykologer før mig, at de ikke kunne fortælle om de emner, der også fyldte; sex, lyster, bekymringer om egen seksualitet, åben forhold.. Hvilket er en skam, når det intime liv og emner som sex fylder så meget af vores liv.

closeup photography of cairn stone

Parforhold

Monogamt, åbent, semi-åbent, polyseksuelt, polyamorøst…

 

Uanset hvilken konstellation I har valgt at leve i, har jeg forståelse og professionel erfaring i forhold til komplekse dynamikker og bevidst arbejde med jalousi, selvværd og kommunikation.

Hvis I overvejer at åbne parforholdet op, kan parterapi være en god ‘fødselshjælper’. I står nemlig overfor mange nye udfordringer, valg og følelser.

Det åbne forhold er kærlighedsens ekstremsport

 

  • Hvordan er man ærlig omkring sine behov, uden at såre den anden?
  • Hvordan arbejder vi sammen med jalousien, når den kommer på besøg, og vender den til visdom?
  • Hvad må jeg kræve af min partner?

Det er alle spørgsmål, som engang imellem dukker op hos partnere i åbne forhold.

Kønsidentitet og seksualitet 

Som sexolog, psykolog og tidligere medarbejder i Sex & Samfund ved jeg en del om disse emner. Du er meget velkommen, ligesom alle andre, uanset hvordan du identicerer dit køn, også non-binært eller før og under en transition. 

I forhold til seksualitet har jeg arbejdet meget med seksuelle minoriteter, særligt i parterapi. Jeg ser mønstre, roller og feminine/maskuline energier som interpersonelle – og ikke nødvendigvis imellem binære køn. 

Jeg ved en del om psykologien indenfor fetisher og BDSM og vil møde dig med viden og fordomsfrihed, hvis du har interesser inden for disse eller lignende områder. Særligt kommunikation, hengivelse, ærlighed og dominans med samtykke har fyldt en stor del af min terapi med personer med unikke interesser. 

Vil du vide mere?

Kig gerne i min blog her på siden, eller i podcasten ‘INDSIGT med Cleoh – Samtaler om psykologi’ afsnit 7 om mænds seksualitet og tantra.

Jeg håber, at uanset hvilken konstellation eller seksualitet du/I ejer, så har du nu fået mod på at være dig – autentisk og åben overfor at fortælle om det, der betyder noget for dig, også det seksuelle. Du er meget velkommen til at skrive til mig på kontakt@cleoh.dk eller her på siden til højre. Du kan også ringe til mig på 28 68 00 44 – tager jeg ikke telefonen, er du meget velkommen til at lægge en besked – så vender jeg tilbage så snart muligheden er der (og inden for 24 timer).

 

Du kan booke tider direkte her på hjemmesiden eller på min kliniks hjemmeside, Innervention.

Kontakt mig her

2 + 12 =