28 68 00 44 kontakt@cleoh.dk

Terapi

Når man er til samtale eller får terapi, bliver man mødt uden fordomme og hvor man ikke behøver være bange for, om det slipper ud. Jeg har tavshedspligt og tager denne dyd meget seriøst. Det er et rum, hvor fordomme og fortid er lagt på hylden. Tavlen viskes ren og jeg vil tage udgangspunkt i dig, sådan som du har det nu og her.

Sexologisk rådgivning og terapi spænder bredt og behøver ikke kun handle om at være problemløsende.

Nye metoder og viden om andre seksuelle tilgange kan åbne ens horisonter og være en skabende kraft for selvudvikling. Afhængigt af målet og hvem du er, kan man opnå mere selvtillid, lære sig selv og sin krop bedre at kende og nå nye, seksuelle højder.

Jeg vil tage udgangspunkt i din situation, hvem du er og hvad du har brug for. Ud fra dette kan jeg tilbyde det bedst mulige forløb til netop dig. Jeg har et enormt kendskab til terapeutiske metoder og sexologiske og psykologiske teorier. Den første session vil være en narrativ samtale, det vil sige, at vi sammen går på opdagelse i din verden, så jeg får en dybdegående forståelse af, hvordan din situation er og hvordan det må være at være dig.

Teoretisk er jeg opdateret med den nyeste viden, som jeg vil bruge i samspil med hvem du er og hvordan du ville kunne bruge den viden.

Terapi

Parterapi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididun.

Individuel terapi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididun.