Det gode blowjob

10 trin til hvordan du får ham til at skrige efter mere!

1. Lær at elske det!

Det vil hjælpe et stort skridt. Hvis du ikke kan lide lugten, så tag et bad som forspil. Før forsigtigt forhuden ned og masser med sæbe. Vis ham at du elsker det -lav lyde som “uuuhmm… aaah…” osv og han vil tænde vildt på det. Du behøver ikke sluge for at være god til oralsex. Brækfornemmelser får du ikke hvis du kigger længere nede….

Men hvis du ikke kan lide at give blowjob: Så lad være eller tag det stille og roligt, skridt for skridt, ellers kan du yde overgreb på dig selv.

 

2. Giv ham masser af forspil!

Begynd ikke før den er helt hård… Kærtegn hans overkrop, nip i hans brystvorter, smør ham ind i olie, lig dig ovenpå ham ved at støtte med albuerne (men lad ham ikke penetrere). Nu har du jo langt hår, så lad det køre ned af hans overkrop. Du kan også lave “spansk” – masser pikken mellem dine bryster.

Mange mænd er MEGET følsomme når de ikke er helt tændt og nogle gør det direkte ondt på, hvis de ikke er helt klar. Derfor er forspillet vigtigt for et godt blow-job

 

3. Variér og stimulér alle hans sanser!

Du skal ikke gøre det i samme stilling hver gang. Prøv bl.a. hvor du knæler foran ham/en 69’er/i bilen/i parken osv osv… Forskellige omgivelser giver et fedt kick! Det er også frækt hvis du er helt nøgen og han har kun lynlåsen åben eller omvendt..

Mænd tænder meget på hvad de ser (det er derfor de læser pornoblade..). Han vil gerne se dit ansigt, måske holde dit hår tilbage. Hold øjenkontakten og send ham frække blikke..

 

4. Du skal ikke kun koncentrere dig om hans penis!

Han har mange andre erogene zoner som testiklerne, anus og perineum (det der stykke mellem testikler og anus) som man kan massere og nusse imens man sutter..

Massér roden af hans penis, hold med den ene hånd og massér med den anden hånd.

 

5. Brug begge hænder og begynd at onanere ham!

Brug altid begge hænder når du giver oralsex: en til at massere ham andetsteds og en til at styre pikken. På den måde ligner det også at du når ham dybt. Hvis du kan holde til “deep throating” er det også fedt, men husk at penis er mest følsom på hovedet -ikke roden.

 

6. Tag kontrol over han penis, men behandl den varsomt!

Der er desværre mange kvinder der er for hårdhændede.. Bed ham om at vise hvordan han gør (med hånden) og prøv at efterligne det. Kys ham op og ned af skaftet, slik, nus og for guds skyld: dæk tænderne med læberne!!

 

7. Teknik er altafgørende!

Det grundlæggende er at lade din hånd glide op og ned ad hans penis. Når du når til hovedet åbner du hånden let osv sådan så den glider ud og ind af din mund. Dæk tænderne med læberne!!

Når du er sikker kan du gå over til det mere “delikate”:

Lav en blid, skruende bevægelse med hånden, slyng tungen rundt om hovedet og slik frenulum (den lille, ekstrem følsomme streng mellem hovedet og skaftet). Gør din tunge stiv og vibrer den rundt om hoved og rod. Begynd med at være ulidelig langsom og øg så presset og rytmen når han nærmer sig orgasme.

 

8. Pir ham nådesløst!

Bring ham til orgasmens rand, så han oplever den intenst nydelsesfulde præ-orgastiske bølge flere gange. Der skal du stoppe, være blid og kærtegne..

Når først han nærmer sig orgasmen, skal du holde dig til samme rytme og teknik.

 

9. Optrap stimuleringen!

Jeg er ikke selv til det, men man kan massere det mandlige G-punkt (3-6 cm inde i anus). Smør din finger godt og sæt den der som han kommer. Dette vil give en langt større orgasme. Du kan også presse din tommelfinger ind mod perineum mens han ejakulerer.

 

10. Beslut hvad du vil gøre når han ejakulerer!

Når han ejakulerer, så hold fingrene fra penishovedet og nøjes med at masser roden: langt de fleste mænd er enormt følsomme her.

Hvis du vil sluge hans sæd, så gør det ordentligt. Lad være med at skære ansigt; bare slug det og sig “uuuuuhmmmm”. Hvis du ikke vil sluge, så lad være med at tage det i munden: det er voldklamt og totalt uforskammet at spytte ud. I stedet kan du trække dig ud, stimulere med hånden og lade ham komme dig på kroppen (fx brysterne, maven, halsen..).

 

Gode råd til det lille ekstra:

–       Drik noget varmt inden, en varm følelse i munden om hans pik… perfekt!

–       Leg ”slave” – knæl for ham og lad ham bestemme eller omvendt

–       Rens din tunge når du børster tænder.. det er enormt frækt hvis den er lyserød og lækker…!

–       Hvis han bliver slap, så sæt farten ned og snak med ham om det.

–       Jo mere forspil og pirring han får – jo følsommere er han! Husk det.

God fornøjelse.