Hvordan giver jeg hende en sprøjteorgasme?

Hej Cleoh!

Jeg vil gerne give min dejlige kone en sprøjteorgasme og hun synes også det kunne være spændende, men hver gang jeg prøver at massere g-punktet sker der ikke noget. Hvordan gør man?

Hilsen stenbukken.

 

Kære stenbuk!

Hvor er det dejligt at din kone har lyst til at prøve en sprøjteorgasme, det viser at hun har mod på det og er villig til at tage imod. Husk at hun ikke nødvendigvis sprøjter, når hun får en g-punktsorgasme – den kan nemlig både være ”tør” og ”våd” (den såkaldte sprøjteorgasme). Og stil ikke efter den: Sæt dig som mål, at hun skal have en dejlig g-punktsmassage. Hvis I begge er indstillet på nydelsen i sig selv og glemmer orgasmen lidt, forbygger I præstationsangst hos begge parter og giver plads til orgasmen.

Sørg for at hun er rigtig tændt, før du masserer hendes vagina med fingrene. Varm hende godt og grundigt op. Har hun fået en klitorisorgasme først, er hun mere følsom i vagina, når du masserer g-punktet. G-punktet sidder ca. 4 cm inde i skeden, mod maven, det vil sige til ringe- og langefingerens andet led.

Bed hende slappe helt af og tage dybe vejrtrækninger. Før ringe- og langefinger forsigtigt 2-4 cm ind og masser blidt. Krum fingrende lidt, så du masserer mod maven. Vær opmærksom på hendes signaler. Pres blidt på punktet, derefter stryg og lave ”kom her”-bevægelser. Nogle kvinder kan lide, at der er et hårdt pres: Massér op mod maven – ikke frem og tilbage.

Og bliv ved! Det kan tage tid og give kramper/smerter i fingrene. Byt hånd og brug eventuelt en g-punkts-vibrator: Den er krum/buer og ofte af hårdt materiale, så den er nem at kontrollere. På et tidspunkt kan det være, at hun får tissetrang og vil stoppe: Det er helt normalt lige før en sprøjteorgasme. Bed hende trække vejret og slappe af – så kan det være hun kommer få sekunder efter. Hvis det er ubehageligt, skal du naturligvis sætte farten ned og stoppe. Hvis hun kommer, kan det være hun (per refleks) kommer til at græde og har ekstra brug for kropskontakt og nærhed.

God fornøjelse!

Cleoh