BDSM

Hej brevkasse!

Jeg har i lang tid haft lyst til at blive brugt af min kæreste, sådan tvunget og ydmyget. Men den ene gang jeg har foreslået det til hende, kaldte hun mig en freak. Det jeg tænder på, er at blive tvunget til at gøre ydmygende ting, at blive råbt af og blive bundet fast og så ”tortureret” ved at blive berørt og få klemmer på kroppen. Er det meget klamt? Hvordan kan jeg få min kæreste til at forstå?

Kærligst M’eren

 

Kære masochist!

Det lyder som om du sider midt i et kæmpe dilemma, der hurtigt kunne udvikle sig til en enten-eller-situation: Skal du vælge at udleve din dybe, dragende drift eller holde det tilbage og blive sammen med din kæreste. Jeg har flere venner og klienter, der er til BDSM (Bondage, Dominans, Disciplin, Sadisme, Masochisme), hvor de har oplevet det samme: Et forhold der brast, fordi de ikke var til det bløde ”vaniljesex” og senere de finder ligesindede og/eller en kæreste, der også er SM’er, simpelthen fordi lysten til BDSM er så grundlæggende for mange.

Vil dette blive din historie? Eller kan I finde en middelvej? Ville du få det samme kick ud af at blive bundet og pirret med fjer og modtage oralsex? For det vil hun måske bedre kunne fordøje og være med på. Eller skal det være vildere?

Masochisme er ikke gennemsnitligt, men det er heller ikke unormalt. Der findes rigtig, rigtig mange der som dig er til underkastelse og dominans og tonsvis af klubber/foreninger. Her kan du møde andre og få tips og tricks, så du undgår de klassiske begynderfejl (signaler, smertegrænse, teknik og valg af udstyr).

BDSM handler ikke primært om smerte, og det er her din kæreste tager måske misforstår: Hun er bange for at skulle påføre dig voldsom smerte og gøre ulækre ting. BDSM handler i lige så høj grad om det psykiske spil og pirring, hvilket gør det til en meget raffineret og lækker form for sex! Det handler om, at give afkald på frihed og overgive sig totalt til en anden. Hvis du fortæller hende den side, årsagen til din lyst, ville det så vække mere forståelse hos hende?

Held og lykke med dit eventyr, jeg håber du finder den rette vej.

Cleoh