Sexbrevkasse

Sexbrevkasse: En brevkasse om sex, lyst, kærlighed, psykologi og relationer.

Her besvarer jeg spørgsmål, stort som småt: Om kærlighed, sex, seksuelle interesser, ny viden og praktiske tips. Jeg tager alle henvendelser seriøst og gennemarbejder dem grundigt, inden jeg sender svaret afsted. Skulle det være mere omfattende end noget man kan løse med et brevkassesvar kan det være, at jeg lige skriver det i en note.

 

Sexbrevkasse

Sexbrevkassen indeholder spørgsmål sendt til kontakt@cleoh.dk. Du skal også være ganske velkommen til at skrive, hvis du går og tumler med noget eller blot vil have et nyt perspektiv på gamle tanker. Nogle af indlæggene bliver også publiceret på dagens.dk, avisen.dk eller Rapport, men kun med din tilladelse.

Skriv dit spørgsmål til kontakt@cleoh.dk

Hvis du gerne vil have vendt et spørgsmål eller et dilemma med mig, men på den ene side ikke har lyst til at få det offentliggjort, og på den anden ikke er interesseret i at starte et terapeutisk forløb, er du meget velkommen til at skrive alligevel. Dog tager det tid at forfatte og jeg gennemarbejder hver enkelt case seriøst. Derfor tager jeg 100,- for denne service.

Du er også velkommen til at ringe mellem 9-12 på tlf 28 68 00 44.

Jeg tilbyder 30 min. uforpligtende konsultation – helt gratis.