Priser Psykolog Cleoh Søndergaard

  Du er velkommen til at ringe, inden du beslutter dig for at booke en session. På den måde får du et indtryk af, hvordan jeg lyder, om kontakten er god og eventuel nervøsitet før første session mindskes. Vil du planlægge den forud, kan du kontakte mig på kontakt@cleoh.dk og så finder vi sammen et passende tidspunkt.

28 68 00 44

kontakt@cleoh.dk

Priser Psykolog – Honorar pr. 1. oktober 2016:*

 

 • Individuel terapi, 50 min., pr. session: 800,-

 • Rabat for studerende, 50 min., pr. session: 700,-

 • Parterapi, 90 min., pr. session: 1200,-

 

Udviklingsforløb – Skræddersyet til dig der vil nå konkrete mål mod højere livskvalitet!

For at skabe motivation og commitment til forandring tilbyder jeg også en pakke, hvor du får et samlet forløb og samtidig sparer penge. På den måde kan vi sammen sætte mål, danne overblik og nå målene. Med pakken får du også en fast tid hver eller hver anden uge, afhængigt af hvad der passer dig bedst. Du vil løbende evaluere forløbet og jeg vil give dig en oversigt over udviklingen. Du vil komme i dybden, være mere motiveret og rykke længere, når du har sat dig for et helt forløb. Hvis dette lyder spændende er du velkommen til at ringe og høre mere. Du er også velkommen til at begynde med én session og derefter ændre det til en pakke:

 

 • Lær dine mønstre at kende og opnå højere selvværd: Forløb á 5 sessioner: 3500,- (rabat: 500,-)
 • Psykisk sygdom og et rigere liv: Kom højere, videre, længere og opnå nye mål! Forløb á 10 sessioner: 6500,- (rabat: 1500,-)
 • Skab mere intimitet og lær at beherske værktøjer mod en kærligere kommunikation. Til jer der er i tvivl, vil forelskes igen eller frygter skilsmisse. Parterapi-forløb á 5 sessioner: 5000,- (rabat: 1000,-)

 

   Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig på 28 68 00 44.

 

 

Betaling: 

Visa dankort & Mastercard

Kontant

Elektronisk faktura

 

CVR: 34952272

 

Aflysning eller ændring af aftale

Du er altid velkommen til at ændre aftalen, hvis der skulle dukke noget op og du eksempelvis har brug for at rykke det en time frem: kontakt@cleoh.dk.

Aflysning skal senest ske kl. 12 dagen før. Ved aflysning herefter opkræves et gebyr på 250,- til at dække leje af lokale, transport og den session anden klient kunne have fået.

 

*Tag forbehold for ændringer, da taksten indrettes efter overenskomsten for psykologer. Er du i terapi ved gammel takst under ændringer, gælder den gamle, aftalte takst forløbet ud.

 

IMG_7595