Anbefaling af psykolog i København – Her kan du læse hvad mine klienter siger.

Klienters udtalelser og anbefalinger

Leder du efter anbefalinger og udtalelser, så du har en fornemmelse af, hvem du træder ind til? Det er vigtigt at få løbende feedback og respons på det terapeutiske arbejde. Her kan du læse nogle anbefalinger og få et billede af, hvordan mine klienter oplever deres forløb. Henvendelserne er kommet frivilligt på baggrund af denne eksisterende side, altså hvor de har spurgt om de ikke må skrive et par ord til hjemmesiden, og det er derfor ikke noget jeg normalt beder om efter endt terapiforløb (bare rolig).

En fælles oplevelse jeg har bemærket løbende, er at klienterne:

  • Opnår selvindsigt og får øje på de blinde vinkler, som man ellers ikke selv er i stand til at være bevidst om.
  • Problemet aftager: Efterhånden mærker klienten, at det der til at starte med var et kolossalt eller smertefuldt problem, efterhånden aftager og forsvinder. Det gør det fordi problemet bliver bearbejdet, klienten får handlemuligheder og styrke og kommer ovenpå. Det, der til at begynde med var angst-fremkaldende bliver lige så stille perifert og fokus flyttes til selvudvikling og en lysere fremtid.
  • Får et langt højere selvværd og en følelse af at blive set og hørt. Mange starter et forløb med frustrationer, tvivl og manglende selvomsorg. Et af de grundlæggende kendetegn ved god og dyb psykoterapi, uanset tema og diagnose, er at klienten bliver bedre til at mærke sig selv, får øget selvtillid, bliver gladere og potentielt blomstrer!
  • Føler sig rummet og mærker, at der er plads til deres hemmeligheder, uanset hvor tabuiserede eller smertefulde det er. Dette skaber et rum af tryghed og ærlighed.
  • Får øjenåbnere, bliver rørt og måske provokeret. Det er godt, det betyder at der sker noget, at det rykker og at klienten er i stand til at give feedback. I det terapeutiske rum skal der være plads til at korrigere og tale om det, der sker her-og-nu. Også når det kan virke konfronterende. Det at konfrontere følelser er nemlig terapeutisk i sig selv, hvis det sker under sikre og professionelle omstændigheder med empati og dialog.
  • Simpelthen bliver gladere. Når gamle mønstre gøres bevidst, traumer behandles, selvværdet øges, relationerne fungerer bedre og problematikken bliver håndterbar eller forsvinder, bliver man lykkeligere og gladere, fordi mange byrder er lettet.

Anbefaling psykolog København: Nedenfor kan du se de udtalelser jeg har fået gennem de sidste to år. Du kan altid kontakte mig på

kontakt@cleoh.dk eller 28680044 hvis du vil høre mere om min terapi eller booke en session.

http://servi.cc/dk/QbZb

 

_DSC0013 copy_1